Predavanje ”Od osnivačeve ka obiteljskoj kompaniji”, gosp. Boris Vukić, ekspert iz oblasti, održao u prostorijama S / U ”VITEZ”

Obzirom na to da se u Bosni i Hercegovini mnoge obiteljske tvrtke trenutno nalaze u fazi transfera poslovanja s vlasnika na nasljednika, na Sveučilištu/Univerzitetu ”VITEZ” ovoj aktuelnoj problematici posvećena je posebna pažnja.
Zahvaljujući predsjednici Alumni asocijacije Tanji Gavrić, docentici na Fakultetu poslovne ekonomije, a u saradnji s Centrom za cjeloživotno učenje, dana 18.02.2021.godine, u prostorijama Sveučilišta/Univerziteta “VITEZ” održano je predavanje čija se tematika odnosila upravo na prenos obiteljskog poslovanja na drugu generaciju.
Ovim predavanjem, između ostalog, pažnja je usmjerena na neophodno stvaranje uvjeta na osnovu kojih tvrtke opstaju u poslu, te tako imaju mogućnost prenosa vlasništva na iduću generaciju.
Predavanje je izazvalo značajnu pažnju zainteresiranih, posebno vlasnika obiteljskih tvrtki, koji su svojim prisustvom i učešćem dali podršku u organizaciji ovog događaja.

Leave A Comment